Tanken

Tanken met bediening

Aan de voorkant van DK Tankstop vind je onze pompen met bediening. Jij parkeert je auto, onze medewerker komt naar je toe om te tanken. Je hoeft alleen maar door te geven welke brandstof je wil en voor welk bedrag. Wij regelen de rest.

Extra voordelen

Als je kiest voor tanken met bediening, profiteer je van extra voordelen. Zo doe je gratis mee met ons spaarplan en maak je elke maand kans op een waardebon van € 15,- voor je volgende tankbeurt.

De pomp met bediening is elke dag open van 07.00 tot 21.00 uur.

checkmark
Euro 95
checkmark
Euro 98
checkmark
Diesel
checkmark
LPG
checkmark
Petroleum

Doe mee met onze acties & spaar voor kortingen

Bekijk alle voorwaarden op de desbetreffende actiepagina.

U kunt bij ons ook terecht voor:
Petroleum, GTL & adblue

Self-service

Achter op het terrein van DK Tankstop vind je de pompen met self-service. Hier tank je nog voordeliger. Je rekent met je pinpas of brandstofpas af en gaat met een volle tank weer op pad. Bij de self-service is een snelle dieselpomp voor vrachtwagens aanwezig.

Altijd open
De self-service is 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend. Op vertoon van uw tankbon, vanaf 20 liter, krijg je bovendien een korting van € 2,- op een wasprogramma. Dat betekent dat je al voor € 1,- gebruik maakt van het snelste wasprogramma. 

checkmark
Euro 95
checkmark
Euro 98
checkmark
Diesel
checkmark
LPG
checkmark
GTL: ultraschone diesel
checkmark
Ad Blue

Doe mee met onze acties & spaar voor kortingen!

Bekijk alle voorwaarden op de desbetreffende actiepagina.

Zakelijk tanken: DK Tankpas

De GRATIS tankpas voor mkb-ondernemers
Self-service en tanken met bediening

Voor zakelijk rijders en bedrijven heeft DK Tankstop een eigen brandstofpas: de DK Tankpas. Hiermee tank je op rekening van je bedrijf en spaar je – bij tanken met bediening – zakelijk of privé voor korting. Het gebruik van de DK Tankpas is gratis: je betaalt geen maandelijkse kosten.  

Zo werkt het
We koppelen de DK Tankpas aan je zakelijke rekening. Standaard ontvang je elke 14 dagen een factuur voor de getankte liters. Tank je meer of juist minder, dan kan deze termijn aangepast worden naar 7 of 30 dagen. Ook met zakelijk tanken profiteer je mee van alle acties bij DK Tankstop. Wil je de DK Tankpas aanschaffen? Vraag ernaar aan de balie of mail naar info@dktankstop.nl.

checkmark
Euro 95
checkmark
Euro 98
checkmark
Diesel
checkmark
LPG
checkmark
GTL: ultraschone diesel
checkmark
Ad Blue

Euro 95 E10 benzine of Euro 98 E5 benzine

Vanaf 1 oktober 2019 is het wettelijk verplicht om E10-benzine op onze tankstations aan te bieden. Dit houdt in dat de brandstof Euro 95 een E10 wordt en tot 10% ethanol kan bevatten. Aan deze benzine is tot maximaal 10% bio-ethanol toegevoegd. Dit zorgt voor CO2-reductie en is daarmee goed voor het klimaat. Meer dan 9 op de 10 benzinevoertuigen kan rijden op E10. Voor de voertuigen die dat niet kunnen is er voldoende aanbod aan andere benzine. Controleer of jouw voertuig op E10 kan rijden in de handleiding van je voertuig of vraag het je garagehouder. De check voor uw voertuig kan ook online. Doe de check op www.e10check.nl.

Indien uw auto niet geschikt is om Euro 95 E10 te tanken, hebben wij voor u Euro 98 E5 zodat u nog kunt blijven rijden met uw auto.