Acties

Zotte Zaterdag & Dolle Donderdag

Geldig bij tanken met bediening en self-service

Elke donderdag en zaterdag geeft DK Tankstop extra korting op de prijzen per liter. Je tankt op deze dagen nóg goedkoper dan anders. Hoe hoog je korting precies is, ontdek je bij de pomp. Het bedrag dat je bespaart kan hoog oplopen, dus kom snel langs en profiteer van extra voordeel.

Combineer met andere acties
Naast extra korting op de prijzen aan de pomp, blijf je op donderdag en zaterdag profiteren van de andere acties bij DK Tankstop. Zo krijg je € 2,- korting op een wasbeurt als je meer dan 20 liter tankt en bij het tanken met bediening spaar je 2,3 cent per liter in je persoonlijke spaarplan. Ook doe je automatisch mee aan de superloterij.

Superloterij

Geldig bij tanken met bediening

Bij DK Tankstop speel je met je spaarnummer automatisch mee in onze superloterij. Zo maak je elke maand kans op één van de 20 brandstofbonnen ter waarde van € 15,-. Meespelen is helemaal gratis en je hoeft hier zelf niets voor te doen.

Win een brandstofbon
Hoe werkt het? Je tankt met je persoonlijke spaarnummer bij onze pomp met bediening. Wij registreren je tankbeurt en voegen je toe aan de loterij van die maand. Aan het einde van de maand trekken we onder alle kaarthouders 20 gelukkige winnaars. Zij ontvangen per post, op het adres dat gekoppeld is aan de spaarkaart, een waardebon van € 15,-. Deze bon verzilver je bij je volgende tankbeurt aan de pomp met bediening.

wist je dat je met je unieke spaarnummer ook
een goed doel kunt steunen?

Sparen met je persoonlijke spaarnummer

Geldig bij tanken met bediening

Bij de pomp met bediening spaar je automatisch mee met je persoonlijke spaarnummer. De eerste keer dat je bij ons langskomt, registreren we je naam en adres en koppelen we deze gegevens aan jouw DK-spaarplan. Voor elke liter die je tankt, ontvang je 2,3 cent op je spaarrekening.

Uitbetalen al vanaf € 15,-
Tank je bijvoorbeeld 45 liter brandstof, dan spaar je met één tankbeurt al ruim een euro. Vanaf € 15,- spaartegoed kun je ervoor kiezen om het geld te laten storten op je bankrekening. Dit hoeft niet: je kunt ook meer saldo opbouwen en jezelf een bonus uitkeren als je een flink bedrag hebt gespaard.

Ben je houder van een Travelcard, Multitankcard of MKB-brandstofpas? Dan kun je alsnog sparen op een privé tankspaarnummer of voor KWF of Warchild. Geef dit aan bij één van onze medewerkers, zodat ze dit voor je kunnen regelen.

checkmark
Je spaart 2,3 eurocent per getankte liter
checkmark
Alleen geldig bij tanken met bediening.
checkmark
Je tankspaarrekening is gekoppeld aan je bankrekeningnummer
checkmark
Eén spaarnummer per rekening.
checkmark
Saldo blijft onbeperkt geldig, zolang je minimaal 1x per jaar tankt
checkmark
Vraag naar de voorwaarden aan de balie
U kunt bij ons ook terecht voor:
Petroleum, GTL & adblue

steun een goed doel

Geldig bij tanken met bediening

Iets goeds doen voor de wereld door te tanken? Doe mee aan de tankspaaractie voor KWF Kankerbestrijding of Warchild. Elke maand doneert DK Tankstop € 200,- euro aan deze goede doelen. Jij kunt dit bedrag verhogen door te sparen voor één van deze doelen.

Geld doneren terwijl je tankt
Per tankbeurt kies je of je spaart op je persoonlijke spaarnummer of voor één van de goede doelen die DK Tankstop steunt. Kies je voor KWF (28290) of Warchild (29330), dan schenken wij per getankte liter 2,3 eurocent extra bovenop onze maandelijkse donatie aan deze doelen. Iets goeds doen voor de wereld was nog nooit zo makkelijk.